Majken 4 år!

Tänk va! Vår minsting fyller 4 år idag! Nu är hon större än vad Stella var när hon blev storasyster. Knasigt det där. Att så länge man är lillasyster känns man så liten. Men hon själv känner sig stor! I År låg hon kvar i sängen när vi kom in och sjöng och hon sov så hårt att vi fick sjunga "ja må hon leva" två gånger för att hon skulle vakna. 

Efter att ha blivit uppvaktad på förskolan under dagen, hämtade mormor upp henne med vagnen och lite senare kom resten av familjen hem. Då var det dags att göra tårtan! Medans supermormor stekte den önskade middagen. Plättar! 

Efter maten kom farmor, farfar och Bonnie också och till och med tonåringen och hans kompis kom upp ur källaren och höll oss sällskap. Gissar dock att det handlade mer om tårtan än om sällskapet..

Nu sover hela familjen utom jag och det viner av snöstormen utanför. Hoppas på att slippa det eländiga bilkaoset imorgon. Verkar liksom bli det, så fort det blir mycket snö..

Ser nu att jag inte visat er bilder från vårt mysiga nyår! Vi var hemma. Jag, Mr'J & flickorna. Vi gick all in. Uppklädda till max, 3-rätters och nyårsbingo. Alla höll sig vakna tills 12-slaget, men Majken var ytterst nära att somna till fyrverkerierna. 


Och inte nog med det. I lördags åkte vi till Globen och tittade på "Disney on ice". En sprakande show som hela familjen gillade. Ser redan fram emot nästa år! Det här måste vi ju göra igen!


Innan lovet tog slut var det dags för alla barn att fixa till frisyrerna inför termins-starten och alla gick därifrån nöjda och glada. Och mamman med lite mindre pengar i plånboken. Jisses vad dyrt det är att klippa sig.. 

nej, nu är det dags att hoppa i säng och ladda inför torsdagen. Skola, förskola och jobb. Och nu tillsammans med en 4-åring i huset! 


Kram!

Allmänt | |
Upp