Jag och mitt gäng

Juniyra

Publicerad 2017-06-10 22:14:17 i Allmänt

Årets bästa tid. Det är nu! Ljuset, grönskan, uppladdningen, skolavslutning, syrener, fester, plantering och sååå många fler timmar varje dygn. Det känns verkligen så när det är ljust ute så sent på kvällarna. 

Sedan vi kom hem från Spanien har vi hunnit med massa saker. Majken lyckades gå streptokocker och legat nerbäddad. 

Vi har haft storfrämmande av hela familjen Lindblad/Andersson! SOM vi har längtat efter dom sedan flytten till Göteborg! Tack för bedöket! Nästa gång ses vi GBG!


När vi vinkat av hela gänget, så välkomnade vi istället vår nya soffa och fotöljer! Vi är så nöjda! Det blev även en liten tavelvägg av alla ramar jag köpt på olika loppisar det senaste året. Har dock glömt bort att man kanske ska ha motiv i ramarna också.. men det ska vi nog få till också! 


När soffan var uppställd och det nalkades nationaldag, tog vi på oss promenadskorna och gick en sväng i byn. Svängen blev till slut över en mil och vi hann både jaga fåren i fårhagen, äta lunch, vifta med flaggor på Ekbacken och gå hela 623:ans varv hem. Väl hemma blev det kubbturnering, rensning i rabatten, maskletande inför Sebbes fisketur med skolan och grillning. 

Igår åkte jag och Mr'J in till Stadion och tittade på Håkan Hellström. Lika bra och trevligt som vanligt. Utomhuskonserter är ju verkligen något speciellt. Och Håkan likaså. Det var fullt ös och efter konserten följde vi med familjen Jäderlund och deras vänner ut på mer galej. Blev inte supersent, men ack då trött man är idag. 

Idag har vi klippt gräset, rensat och städat i lekstugan, planterat om blommor, rensat i rabatter och haft vattenkrig. En mycket bra lördag!


Imorgon är det dags att jobba lite igen och tänk att Stellert slutar 1:an och Sebbe 7:an på onsdag! Måste hinna baka rulltårta tills dess! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela