Jag och mitt gäng

Viva la Espana!

Publicerad 2017-05-23 22:31:23 i Allmänt

Hola!

Framme i Spanien och det är ju för härligt med semester, sol och sangria!
Vi kom till Nerja i Söndags och på måndagsmorgonen packade vi in oss i hyrbilen och åkte på en liten "utflykt". En välplanerad och sedan länge inbokad utflykt till ett hotell i Almeria, ca 1 och 1/2 timme från Nerja. En överraskning för flickorna som längtat efter bad i pool och barnklubbar. 
Det var två mycket glada barn som på parkeringen utanför hotellet insåg vad som skulle ske. Här stannar vi tills i helgen och sedan avslutar vi vår semester med ett par dagar till i Nerja. 
Vi bor alltså på ett all inclusivehotell med hela paketet. Hysteriska barnfamiljer, vin i plastmuggar, paxande av solstolar, solbrända engelsmän, smaklösa måltider, stora maskotar som svettas i sina tjocka kostymer och väldigt nöjda döttrar. 
Jag och Mr'J försöker njuta allt vi kan medans barnen lever livet. Vi har dock ett riktigt superrum med stooor balkong och vacker utsikt, så vi ska nog överleva ett par dagar.

På dagens barnklubb var det visst chokladfest. En tillställning den engelska barnklubben skapat och nu tydligen är en succé. Man leker lekar med choklad och avslutar galejet med att smeta in varandra i nutella. Helt obegripligt för oss föräldrar, men barnen uppskattade jippot och undrar varför vi inte gör detta oftare. 

Nu har vi spenderat en stund vid utomhusscenen där det på kvällarna pågår någon form av underhållning för barnen. Allt är på spanska och det blir ganska lätt missförstånd mellan alla barn som inte talar spanska och artisterna, men så länge dom bara spelar glad musik och dansar går det fint. Det är reglerna i lekarna som blir lite svårtydda.. nåja, nu hoppar vi i säng och laddar upp för en härlig dag i poolen imorgon! 

Adios! 

Kommentarer

Postat av: Mirre - Sweetwords

Publicerad 2017-05-24 09:23:37

Men oh så fint och härligt =D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela