Tisdag i oktober

Hej hopp!

Nu är verkligen hösten här igen! Regn och rusk, vardag och hemmakvällar med tända ljus. Hösten är både härlig och mörk på samma gång. 
Idag har jag varit ledig och hunnit med en massa bra saker. (Och dyra!) bilen var på service, storhandling och sedan ridning med Stella. Det finns sannerligen roliga och mindre roliga utgifter. Ridningen är dock alltid rolig! Idag fick S rida på en ny häst. Alladin! Han var ganska bångstyrig och var trög i traven, men söt som tusan och han fick även bli den hästen som tog Stella över sitt livs första hinder! Mycket spännande! 
På bilden ligger bommarna på marken och det har hon traskat över tidigare, men idag lyftes alltså bommarna upp! Läskigt och roligt!

Majken tjatar varje dag om att hon också vill börja rida, men om två veckor startar vi med simskola istället. Tillsammans med hennes två bästa kompisar! Vera och Freja! Förra veckan hämtade jag hem alla tre från förskolan och det var succé! Vi avslutade galejet med våffelfest tillsammans med alla små och storasyskon. 

Den nyaste flugan här hemma är det här:

Man ska alltså blanda ihop olika saker som sedan de på andra sidan lådan ska känna på och gissa vad det är för något. Mycket spännande och mycket kladdigt. 

Allmänt | |
Upp